Anna Pontén

  Leg. Logoped

  mail: anna(a)logopedivast.se

  tel.: 0706-484999

OM


Jag som driver Logoped i Väst heter Anna Pontén och är Leg. Logoped sedan 2012. Jag har ett brinnande intresse för röst och talvård med en bakrund som skådespelare. Jag tycker om att skapa och skriva och drivs av att hjälpa andra att nå dit oavsett om man har språk-, läs-, eller skrivsvårigheter. Jag har arbetat med strokepatienter på Sahlgrenska och de senaste åren har jag jobbat med barn och elever från förskolan till gymnasie med språk-, läs- och skrivutredningar. Under åren har jag även handlett logopedstudenter i röstvård och haft röstutbildning/workshop för lärare.


Logoped i Väst har sin bas i Västra Göteborg vid Röda sten, men gör även skolbesök och håller utbildningsinsatser m.m. runt om i Göteborg och i kranskommunerna.


Välkommen att höra av er för mer information!LOREM IPSUM DOLOR


" När min dotter var 2,5 år var hennes favoritfärg är kurås. Vet ni vilken färg det är? Turkås. Nu säger hon turkås men när hon var yngre och började med detta "kastade hon om" ljuden i ordet turkås och fick fram kurås. Det kallas för metates och är vanligt bland små barn. Andra ord som är vanliga att barn kastar om ljuden i är t.ex. stövlar som blir stölvaj och visp som blir vips. Självklart skulle min hemsida få kurås som huvudfärg!" - Anna, Logoped

Hör av dig om du vill boka en tid eller har några frågor eller funderingar!

Maila, ring eller skicka meddelande via nedan kontaktformulär så hör jag av mig till dig via mail eller telefon.